felirat_rolunk_mondtak_2

 

 

 

 

„Mi azért szeretünk az Evenness-sel dolgozni, mert a csapatuk nagyon innovatív és ötletekkel teli, ugyanakkor a kivitelezésben megbízhatóak, precízek és ha szükséges, rendkívül gyorsan reagálnak az eseményekre.
Ha velük dolgozunk, mindig biztosak lehetünk a rendezvény sikerében – ez a tapasztalatunk.”

Dr. Breiner Iván, Marketing manager - Takeda

 

 

„Evenness = felkészült, alapos, precíz, gyors. Több éves együttműködésünkre alapozva mondom ezt és bátran állítom, hogy bármely helyzetben számíthatunk a munkájukra, ami minden esetben kiváló.”

Fehérvári Zsolt, Ügyvezető igazgató – Straumann GmbH

 

 

„ Evennesss: a kiváló partner mert,
- nagyon kreatívak
- igazán közvetlen velük a kapcsolat
- könnyen felveszik a megrendelő ritmusát
- gyümölcsöző az együttműködés
- rugalmasak

Kell ennél több? ”

Lundbeck Csapat

 

 

„Az Evenness-sel együtt dolgozni számomra egyet jelent a tökéletes megoldással. Nincs más dolgom, mint elmondani elképzeléseimet, a lelkes team pedig egyedi ötletekkel, mindig kreatívan és szorgalmasan megoldja a rájuk bízott feladatot. Jó érzés, hogy egy ilyen csapat áll mögöttem, akikre tudom, hogy mindig mindenben számíthatok! Köszönöm!"

Böőr Judit, Ügyvezető igazgató - Angel's Gold Kft.

 

 

„Könnyű együtt dolgozni ezzel a fiatal, lendületes és kreatív csapattal, legyen szó akár egy ügyfél rendezvény előkészítéséről és lebonyolításáról, akár a tevékenységünket ismertető kiadvány elkészítéséről, hírlevélről vagy egyéb kommunikációs feladatról. Rugalmasak, eredményorientáltak és hatékonyak – mindezek a tulajdonságok biztosítják, hogy a végeredmény minden esetben a legjobb legyen! Örülünk, hogy már több esetben együtt dolgozhattunk velük és reményeink szerint a jövőben is lesz még lehetőség a közös munkára.”

Feibra Kft.